День всіх закоханих

14 лютого в Кролевецькому районному будинку культури  відбулась концертна шоу-програма до дня закоханих «Love is…». Традиційно творчий колектив закладу пропонує жителям міста та району провести цей святковий вечір, насолоджуючись чудовою концертною програмою.

У фоє закладу презентували свої вироби чотири кондитери. Молоді майстрині пропонували скуштувати і придбати солодкі сувеніри.

При вході глядачів зустрічав надзвичайно цікавий, веселий і дотепний аніматор в костюмі серця та запрошував до фотозони  «Love is…», яка вже стала брендом свята, асоціюється у кролевчан саме з Днем святого Валентина.

Як завжди, не обійшовся цей захід без сюрпризів від спонсорів свята – щасливчики, котрих обрав випадковий генератор чисел, отримали солодкі подарунки та сертифікати на відвідування кафе.

Глядачів порадували молодіжні концертні номери та постановки, яких було у програмі 30. Ведучі заходу, виступи творчих колективів та солістів районного будинку культури, дитячої школи мистецтв, будинку дітей та юнацтва вражали своєю експресією та подихом новизни. Концертна програма послужила прекрасною рекреаційною силою й творчим перезавантаженням, кролевчани  змістовно і цікаво провели своє дозвілля в святковий вечір п’ятниці 14 лютого.

Матеріали надано Кролевецьким районним будинком культури