День села у Великій Берізці

Сонячного суботнього дня, 7 серпня, завітало свято у Велику Берізку. День села пов’язує минуле, сьогодення та майбутнє. Саме в такі моменти пробуджується у серцях любов до своєї малої Батьківщини, ми сповнюємося відчуттям єдиної родини.

Незабутні враження гості свята отримали від чудової концертної програми, яку подарували солісти-вокалісти Комунального закладу «Середино-Будський центр культури і дозвілля», а саме: Андрій Божченко, Ольга Єлдунова, Олена Лапченко та Тетяна Гутько. Своїми чаруючими голосами, своїм артистизмом вони додали усім присутнім святкового настрою. Надзвичайно порадували своїми виступами дитячі колективи Великоберізківського сільського будинку культури.

У цей день на свято завітав голова Середино-Будської міської ради Олександр Ген, якого зустріли з хлібом та сіллю староста села Тетяна Зикунова та директор сільського будинку культури Ірина Іщенко. Олександр Григорович привітав жителів села зі святом та побажав всім міцного здоров’я, родинного щастя, благополуччя і здійснення найзаповітніших мрій.

Після концертної програми на дітей чекали  веселі ігри та конкурси, які підготували працівники дитячої бібліотеки.

На думку господарів і гостей сільське свято вдалося на славу й запам’яталося яскравістю барв та душевним теплом.

Інформацію надано Комунальним закладом «Середино-Будський центр культури і дозвілля»  Середино-Будської міської ради