День села Рудня

2 серпня, продовжуючи святковий марафон творчості Середино-Будської громади, відбулось урочисте відзначення Дня села Рудня. Цей чудовий день об’єднав людей різного віку – від малого до великого, щоб не лише насолодитися концертною програмою, а й відпочити, поспілкуватися один з одним та просто весело й цікаво провести час.

Жителі села радо зустрічали гостей. Щиро привітала усіх присутніх керівник апарату Середино-Будської міської ради Оксана П’ятниця.

Чудовий настрій всім глядачам дарували народний аматорський вокальний жіночий ансамбль «Поліські зорі»  (керівник Олена Баликіна) Комунального закладу «Середино-Будський центр культури і дозвілля» Середино-Будської міської ради, солістки Тетяна Калістратова й Олена Лапченко. Привітати зі святом мешканців та гостей села Рудня завітав творчий колектив Зноб-Трубчевського сільського будинку культури Зноб-Новгородської територіальної громади. Тож спільнота аматорів Серединобудщини продовжує цикл святкових подій й дарує людям яскраві хвилини насолоди творчістю.

Інформацію надано комунальним закладом «Середино-Будський центр культури і дозвілля» Середино-Будської міської ради