День села Кузьки

День села – це свято всіх, хто тут народився і виріс, проживає, хто приїхав колись, щоб залишитись назавжди.

19 серпня, на свято Преображення Господнього (Яблуневого Спаса) у селі Кузьки (Попівська сільська територіальна громада) відбулося святкування Дня села. У цей день ушановували та вручали подарунки наймолодшим і найстаршим жителям села, майбутнім першокласникам, багатодітним родинам, матерям-героїням, працівникам соціальної сфери, поштового відділення, медикам, продавцям, педагогам і вихователям, іменинникам, ровесникам Незалежності України, спортсменам, ветерану.

Своїми яскравими виступами учасники художньої самодіяльності Кузьківського сільського будинку культури-філії подарували незабутні враження землякам та гостям свята.

Для маленьких відвідувачів заходу було організоване окреме цікаве і насичене дозвілля. Діти досхочу стрибали на батуті, каталися на поні, ласували попкорном та солодкою ватою. Особливу радість дітлахам принесло «бульбашкове шоу». Усі бажаючі могли придбати сувенірну продукцію у «Сувенірній лавці».

Святковий захід видався урочистим та веселим, сповненим гумором та позитивними емоціями.

Усі здобутки громади були б неможливими без щирих, гостинних, щедрих і талановитих жителів, які своєю самовідданою працею й теплом сердець примножують його славу, зберігають традиції та передають у спадок прийдешнім поколінням.

Матеріали надано Комунальним закладом «Центр культури, дозвілля та спорту» Попівської сільської ради Конотопського району Сумської області