День працівників культури на Лебединщині

6 листопада у приміщенні Лебединського районного будинку культури відбулися урочистості з нагоди Всеукраїнського дня працівників культури та аматорів народного мистецтва. У зв’язку із пандемією вірусу COVID-19 та запровадження карантину в Україні, відповідно до постанови Кабінету Міністрів України, з метою зменшення ризику ураження корона вірусом, захід влаштований для невеликого складу працівників культури – для фанатів своєї справи, хто влаштовує гарний настрій і красивий відпочинок для інших, хто згуртовує навколо себе людей – аматорів мистецтва.

Захід розпочався з перегляду челенджу артистів районного будинку культури «Талантами прославимо наш рідний край», в якому місцеві автори і композитори прославляли рідну Лебединщину.

Зі словом-привітанням виступила начальник відділу культури, молоді та спорту Лебединської районної державної адміністрації Ганна Богомаз, яка всім працівникам галузі культури побажала наснаги, професійного успіху і любові до своєї роботи, здійснення всіх планів та задумів як на професійному, так і на життєвому поприщі.

Кращі працівники культури були нагороджені грамотами та подарунками від Лебединської районної державної адміністрації, Лебединської районної ради та відділу культури, молоді та спорту.

Матеріали надано відділом культури, молоді та спорту Лебединської районної державної адміністрації