День місцевого самоврядування на Кролевеччині

Становлення нашої країни як незалежної держави у великій мірі пов’язано з розвитком місцевої ініціативи, зростання ролі громади та відповідальності кожного її члена за долю свого рідного краю.

Сьогодні на органи місцевого самоврядування покладена велика відповідальність за соціально-економічний стан територіальної громади, за благополуччя її жителів, за створення комфортних умов для проживання мешканців сіл, та міста, що в кінцевому результаті зробить нашу державу сильною та заможною.

Цього року Кролевеччина вітала керівників та депутатів місцевих рад, працівників органів місцевого самоврядування з їхнім професійним святом у online режимі. Їхня наполеглива і самовіддана праця, високий професіоналізм і компетентність, відповідальність та активна громадська позиція є тим внеском у розвиток держави, якого очікують ваші виборці. Тому бажаємо їм мужності та здобутків у нелегкій та відповідальній праці, міцного здоров’я, щастя, родинного благополуччя та здійснення життєвих планів та задумів!

Захід можна переглянути на сторінці Facebook «Кролевеччина Культурна» https://www.facebook.com/1122117981141113/videos/1329006394107365

Матеріали надано Комунальний закладом «Районний будинок культури» Кролевецької районної ради