Чарівна краса вишиванки

День вишиванки – всеукраїнське свято, яке покликане зберегти споконвічні народні традиції створення та носіння етнічного вишитого одягу та відзначається у третій четвер травня. Незважаючи на свій відносно молодий вік, свято вже набуло широку популярність і стало традиційним.

З метою збереження та популяризації народних традицій у фойє комунального закладу «Середино-Будський центр культури і дозвілля» Середино-Будської міської ради було створено народознавчий куточок, біля якого всі бажаючі мали змогу зробити тематичні світлини. В соціальних мережах Facebook (за посиланням https://www.facebook.com/rbk.sbuda/) та Іnstagram ( ckid_sbuda ) було опубліковане відеопривітання, в якому до всіх шанувальників традиційної культури звернулася Ольга Єлдунова, а неповторним виконанням причарував Андрій Хімінець.

Матеріали надано Комунальним закладом «Середино-Будський центр культури і дозвілля» Середино-Будської міської ради