Буринській «Світлиці» 20 років

24 грудня у Буринській публічній спеціалізованій бібліотечній системі відбулося ювілейне засідання літературно-мистецького центру «Світлиця» «20 років творчості». Члени цього творчого об’єднання, яке сьогодні налічує більше сорока учасників різних професій і віку, та гості свята зібралися аби в урочисто підбити підсумки роботи «Світлиці» за два десятиліття, поспілкуватися, обмінятися своїми мистецькими надбаннями та планами. В рамках заходу, окрім ювілейних привітань, звучали ліричні, романтичні, патріотичні та жартівливі твори.

У святковому дійстві взяли участь і творчі працівники Буринського районного будинку культури. Пісні місцевих авторів «світливчанам» та гостям подарували солістка Лариса Устинова, вокальне тріо у складі Наталії Сомової, Світлани Головченко та Андрія Козиря і народний аматорський фольклорний колектив «Співаночка» (керівник – Катерина Ігнатенко).

Клуб «Світлиця» вже давно став популяризатором не тільки літературних надбань Буринщини, а й об’єднав у велику дружню сім’ю художників, музикантів, співаків, тож одним із головних побажань цьому осередку культури було подальше вдосконалення майстерності слова і пензля.

Матеріали надано Буринським районним будинком культури