Балет. Все тільки починається.

Цими вихідними в Охтирці відбувалося справжнє феєричне дійство – свято прекрасного й дивовижного виду хореографічного мистецтва – балету.

22 травня на сцену Комунального закладу «Охтирський міський центр культури і дозвілля «Кнєжа» вийшли найменші представники танцювальної школи, яку очолює талановита, цілеспрямована, гарна жінка,  почесний громадянин міста, заслужений працівник культури України, кавалер ордену Княгині Ольги ІІІ ступеня  Зоя Степанівна Наклицька.

Найменші танцівниці зразкового аматорського ансамблю класичного танцю «Арабески» та балетної студії «Крок за кроком до висот балетного мистецтва» під час виступів не лише продемонструвати глядачам свої навички й уміння, а й розділити з ними своє захоплення балетом!

Коли костюми, музика, танець і амплуа виконавців поєднуються в одне ціле, починається подорож із балетного класу на сцену! Маленькі учні, артисти балету заворожили легкістю і граційністю рухів, викликали справжню хвилю позитивних емоцій та глядацьких оплесків.

Вже 23 травня на сцені Центру культури і дозвілля «Кнежа» демонстрували свої здібності вже досвідченні балерини. Тож вихідні в Охтирці пройшли під гаслом «Балет! Ми тебе обожнюємо!»

Матеріали надано Комунальним закладом «Охтирський міський центр культури і дозвілля «Кнєжа»