Аналізуємо, робимо висновки і плануємо

7 лютого в комунальному закладі «Краснопільський Палац культури» відбулася підсумкова нарада працівників закладів культури, на якій було розглянуто підсумки діяльності сфери культури за 2019 рік та пріоритетні напрямки діяльності у 2020 році.

Начальник відділу культури, туризму, молоді та спорту Краснопільської селищної ради Анжела Назаренко підбила підсумки роботи галузі за минулий рік, детально охарактеризувала завдання закладів культури у поточному році.

Нарада відбулася за участі голови Краснопільської селищної ради Юрій Яремчука, який подякував працівникам за наполегливу роботу, відзначив найкращі культурно-мистецькі заходи і зазначив, що «покращення матеріально-технічної бази закладів культури, проведення ремонтів сільських клубних і бібліотечних закладів – це насамперед основа розвитку галузі культури». Очільник громади побажав усім присутнім втілення в життя на найвищому рівні запланованого.

Культурно-мистецьку діяльність клубних закладів за 2019 рік проаналізувала і зробила висновки методист організаційно-методичного центру Ірина Воропай.

Роботу бібліотечних установ за минулий рік підсумувала виконуюча обов’язки директора Тетяна Мірошніченко, яка відзначила найбільш вдалі проекти і озвучила проблеми, з якими сьогодні борються бібліотекарі.

Проаналізував пожежну безпеку та техніку безпеки в закладах культури, розлого пояснив свої рекомендації інженер II категорії Володимир Плескач.

Художній керівник Краснопільського Палацу культури Вікторія Овадчук поінформувала присутніх про культурно-мистецьку діяльність на 2020 рік.

Наприкінці підсумкової наради відбулося обговорення найактуальніших питань у форматі «круглого столу».

Матеріали надано відділом культури, туризму, молоді та спорту Краснопільської селищної ради