Аматори сцени Попівської громади вітали резервістів

18 травня відзначають День резервіста України, вшановуючи патріотів нашої держави, які добровільно проходять службу у військовому резерві Збройних Сил України. Тому, аматори сцени комунального закладу «Центр культури, дозвілля і спорту» Попівської сільської ради організували і провели для підрозділу територіальної оборони, що проходить навчання на території Попівської громади, концертну програму.

На заході були присутні Попівський сільський голова Анатолій Боярчук, голова Конотопської районної державної адміністрації Олександр Бескоровайний, інші голови територіальних громад Конотопського району, військове командування, резервісти. Командир військової частини, майор Володимир Зікратий привітав й відзначив кращих резервістів за виявлені ініціативу, наполегливість, сумлінне виконання службових обов’язків та з нагоди Дня резервіста України.

У виконанні аматорів сцени Попівського сільського будинку культури-філії та Вирівського сільського клубу-філії Ігоря Карнауха, Ірини Шевченко, Карини Бруяк, Анатолія та Ганни Макарових, Костянтина Садівничого, Влада Величка, Катерини Саббатовської, гурту «Мрія» лунали різножанрові композиції про кохання, красу та рідний край.

Гучними оплесками військові зустрічали кожного виконавця та дякували за подаровані позитивні емоції та гарний настрій.

Матеріали надано комунальним закладом «Центр культури, дозвілля і спорту» Попівської сільської ради