«Активний парк» для активних буринців

7 жовтня в Буринському міському Павловському парку відбулося урочисте відкриття соціальної локації «Активні парки – локації здорової України», яка створена в рамках загальнонаціональної програми Президента України Володимира Зеленського. Наразі, на Сумщині це вже 23-я спортивна локація «Активний парк».

Ведуча заходу Світлана Тимошенко ознайомила присутніх (а це, головним чином, були старшокласники) з передумовами створення такої зони активного відпочинку та запросила до слова завідувача сектору молоді, спорту управління освіти, молоді, спорту, культури та туризму Буринської міської ради Ярослава Романчука. Пан Ярослав привітав усіх з відкриттям «Активного парку» та провів детальний інструктаж з користування основними елементами спортивних знарядь.

З нагоди спортивної події хореографічний колектив «Магія» комунального багатопрофільного закладу позашкільної освіти «Мистецька школа» Буринської міської ради під керівництвом Оксани Кірієнко подарував присутнім запальний танець. Свято продовжилось руханками, які провів учитель фізичної культури Буринської спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів №1 імені В.М.Кравченка Буринської міської ради Андрій Чубенко.

На цій церемонії не розрізались святкові стрічки, не лунали салюти та помпезні вигуки. Найурочистішою миттю відкриття локації стало знайомство молоді з «Активним парком», що сприяло піднесеному настрою в учасників заходу, позитивом та бажанням особисто спробувати дію кожного спортивного знаряддя на собі.

Активний парк – безкоштовна можливість для прихильників здорового способу життя подбати про своє здоров’я та фізичну підготовку.

Матеріали надано комунальним закладом Буринської міської ради «Буринський будинок культури»