30-та річниця незалежності України

У рамках відзначення 30-ї річниці незалежності України у Попівській громаді триває культурно-мистецька акція «Тобі, Україно, наш пісенний вінок!».

До участі у святкуванні долучились аматори сцени Вирівського сільського клубу-філії КЗ «Центр культури, дозвілля та спорту», які з виїзним концертом побували у селах Гути, Жолдаки, Новоселівка, Раки та подарували місцевим мешканцям яскраву концертну програму.

До жителів громади звернулась директор Центру Світлана Панченко, яка від імені працівників культури, привітала зі світлим святом Української державності – Днем Незалежності та побажала чудового настрою, миру і злагоди усім присутнім.

У виконанні сімейного дуету Ганни та Анатолія Макарових,  солістів Катерини Саббатовської, Каріни Бруяк та гурту «Мрія» лунали патріотичні композиції. Надзвичайно тепло, зі щирими емоціями зустріли жителі сіл учасників аматорської творчості, які своїм талантом наповнили душі гостей радістю та подарували незабутні хвилини насолоди пісенним мистецтвом. А гучні оплески стали найкращою нагородою артистам.

Матеріали надано Комунальним закладом «Центр культури, дозвілля та спорту» Попівської сільської ради Конотопського району Сумської області