«Сьогодні ми вшановуємо пам’ять Героїв Небесної Сотні, людей, які поклали на вівтар Свободи і Гідності найдорожче, що вони мали, – власні життя. І донині Україна продовжує боротися за свою незалежність. Важка ця праця захищати мир, а нам є що захищати, нам є що берегти», – зазначив у своєму виступі перший заступник голови Роменської районної державної адміністрації Володимир Татарінов, відкриваючи культурно-мистецьку акцію з нагоди вшанування пам’яті Героїв Небесної Сотні, що відбулась на базі Дібрівського сільського будинку культури. Головний лейтмотив – героїзм і непереможність українського народу.

Хвилиною мовчання присутні вшанували усіх Героїв, які віддали свої життя за Україну.

Яскраву національно-патріотичну програму представили глядачам учасники зведеного концерту: народні колективи «Посульські козаки» (керівник Володимир Мелешко), «Іллінський ярмарок» (керівник Володимир Момот), фольклорний колектив «Надвечір’я» (керівник Тетяна Яременко); дует братів Юрія та Сергія Корнухів, квартет «Гармонія» (керівник Аліна Зінь), тріо «Червоні маки» (керівник Леся Галенко), тріо у складі Ліни Панченко, Артема Шевченка, Даші Харченко (керівник Ігор Кохно), квартет «ЯтриКа» (керівник Віталій Карпенко); солісти – Павло Лаврик, Раїса Кучер, Тарас Шестопал, Олексій Усик, Ігор Кохно, Ліна Панченко, Ольга Остапенко, Юлія Галяс; хореографічні колективи «Артес» та «Екслібрис» (керівник Ліна Ткаченко), «Світанок» (керівник Наталія Пучко).

Матеріали надано відділом культури, молоді та спорту Роменської районної державної адміністрації.